Håndtere catering tjenesteleverandører er en del av de fleste brides, wedding planlegging strategi. En leverandør gir normalt mat og drikkevarer og de har en viktig rolle i bryllupet ditt. Hvis du har erfaring med catering, er du i hell. Men hvis du aldri har leid en leverandør før, ikke bekymre deg.
Hvis bryllupet mottak-arena tilbyr denne tjenesten, er det også mulig at du ikke trenger å bekymre deg om å ansette en tredjeparts leverandør. Selv om catering ikke er angitt ved resepsjonen spillested, vil de kanskje kunne anbefale noen for deg. Hvis områdestyreren resepsjonen anbefaler en leverandør bør du fortsatt gjøre leksene dine. I likhet med alle andre leverandører, skal en leverandør kunne gi deg flere referanser. Du bør alltid kontakte referansene.
Du bør spørre om pålitelighet, påliteligheten, kvalitet og relaterte problemer. Aldri anta at en leverandør anbefalt av noen hvis sikkert den beste mulige løsningen for ditt arrangement. En leverandør kan fungere bra for en hendelse, men være utilstrekkelig for andre. En leverandør kan oppleves i mindre hendelser, men ikke opplevd med arrangementer med to hundre inviterte gjester.
Det finnes to forskjellige stilarter av catering:
Sittende middag - sittende middag-innstillingen vil vanligvis kreve mer personell enn en buffet. Serverer mat krever flere servere. Med en sittende middag må flere bord og stoler fordi de fleste av gjestene vil spise på samme tid. En sittende middag tilbyr mindre fleksibilitet for gjestene, fordi de vanligvis har et par alternativer å velge mellom. For å forenkle prosessen, skal menyalternativer inkluderes med bryllup invitasjoner slik at dine gjester kan velge hvilket utvalg de foretrekker. Pre-utvalget prosessen gjør det mulig å arbeide med din leverandør på finalen teller.
Buffet – kanskje du kunne komme unna med mindre stoler og bord med en buffet middag. Buffet gir gjestene mer fleksibilitet, og de har ikke å spise på samme tid. En buffet middag gir også gjestene flere alternativer for å tilpasse deres mat valg. Buffeen krever færre servere og mindre ansatte. Gjester kan velge hva de liker. I tillegg til den åpenbare fordelen med en mer fleksibel middag, kan gjestene gå tilbake i sekunder. Fordi buffetmiddager krever minimal ansatte, kan det også hende du kan lagre mer med dette alternativet.
No comments:
Post a Comment