Ettersom en masse the wedding forberedelser starter i morgen og går godt inn i ettermiddag, må blomstene leveres godt før seremonien. Hvis det er en varm dag, kan det hende du og din bridesmaids med visnet, slippe blomster. Men ikke bekymre deg; Det er måter å unngå dette også.
Holder den avkjøle
De fleste av buketter og andre Blomsteroppsatser kommer i vaser eller liten plastposer vann. Disse er utformet for å holde dem fuktig og pert før starten av bryllupet. Og holde dem i disse pakkene hjelper mest for å holde din blomster fra wilting, men det finnes andre måter å Sprite dem opp.
Hvis du skal få blomster som ikke er så oppkvikket, kan du kjøre endene av buketter under kaldt vann som du klipper ut endene i en vinkel. Dette vil bidra til å skape nye kanaler på vannet å strømme gjennom. Plasser buketter tilbake til sine opprinnelige vann, og de skal bli straighter og langt mer livlige innen en time eller så.
Hva du kan lese i noen bøker er at du kan bruke isen kuber i vannet for å gjøre blomster se bedre, men dette bare fryser ruter vanndyp til blomst, og kan forårsake enda mer skade på en sagging bukett.
Hvis du bestemmer deg å ta bilder utendørs, tørkes de kan du ta buketter av vannet, med en papir-håndkle og stativ og positur. Når du er tilbake inne, vil du sette blomster tilbake i vannet en gang til for å sikre at de får mest mulig av vann de kan før seremonien.
I ettertid
Hvis du leter for å bevare din bukett, er her noen tips. Selv om mange Blomsterbutikker kan hjelpe deg med å bevare Brudens bukett, kan du også gjøre det selv. En rute er å henge bukett opp-ned så snart som mulig etter bryllupet. Dette hjelper blomster til å holde sine opprinnelige figuren som de air tørr. Luften tørking prosessen vil ta en stund, så ikke bekymre deg hvis du venter fortsatt på dem tørke en måned senere.
En annen måte å bevare buketter er å spray dem med hårspray umiddelbart etter bryllupet og henge dem opp-ned. Dette skaper en slags lag med beskyttelse rundt petals og kan skjerme blomster fra å miste sin opprinnelige figuren.
No comments:
Post a Comment