Bryllupsmottakelser siste vanligvis mellom tre til fem timer. En forsiktig planner bør gjøre en timeplan. Det kommer til å hjelpe alle som er involvert med bryllupet ditt inkludert gjestene dine, din leverandør, bandet og fotografen. Holde med den planlagte tidsplanen kan forbedre din og dine gjester generelle erfaring.
Uansett stil eller varigheten av mottak, kan planlegging nytte alle. Det er viktig at du planlegge og opprette en sekvens av hendelser for mottak. Tilbringe tid og krefter før bryllupet kan spare deg fra mye forvirring og unødvendig distraksjoner på bryllupet ditt dagen.
Du kan forvente bedre resultater fra alle plan som er satt inn i skriving. Sørg for å gi en kopi til leverandørene bryllup, bryllup attendants og familiemedlemmer, så de vet hvor de trenger å være, og når.
Være så detaljert som mulig når du klargjør din reiserute for mottak. Ta med navn, rekkefølgen på hendelser, bestemte steder og sangtitler av spesielle danser.
Mens du gjør klar tidsplanen, ikke bli altfor opptatt av eksakte tider. Ganger på tidsplanen skal handle bare som en veiledning, og for å holde ting i bevegelse i riktig retning, og sørg for at alt blir gjort! Hendelsesrekkefølgen er viktigere enn tidspunktet for begivenheter. Hendelsesrekkefølgen er opp til deg, men når etablert bør du feste med den.
Fordi bryllup gjester ikke bør starte dans før etter at bruden og brudgommen har hatt sine første dans, noen brides foretrekker å gjøre sine første dans med sin mann veldig tidlig i resepsjonen, før middag serveres. Andre brides foretrekker å gjøre det etter middag når den "virkelige dans begynner".
Hvis du legger i arbeidet med å ha hvert minutt planlagt ut, bør du fullføre prosessen ved å forberede en utskrevet bryllup og mottak tidsplan for gjestene. Inkluderer den omtrentlige ankomsttiden av bruden og brudgommen, første dans, kaken kutte, spesielle toasts til bruden og brudgommen, bildet tar, kaste av Brudens bukett og riller, etc. Få alt organisert forhånd hjelper deg og dine gjester har en nydelig bryllupet mottak.
No comments:
Post a Comment