Dette er den store dagen, og du vil at alt skal være helt perfekt, så invitasjonen er den beste måten å sende høyre inntrykk til gjestene. Du vil vise temaet for bryllupet ditt, i tillegg til å gi viktige opplysninger, slik at det er mye å vurdere.
Angi tonen
Hvis du er en morsom kjærlig person, så det er ikke nødvendig å plukke en stodgy gamle Bryllupsinvitasjon. Og hvorfor skulle du? Du vil vise gjestene virkelige du (og det inkluderer både snart-å-være-ektefeller) så vel som hva de kan forvente for hendelsene i ettermiddag eller kveld.
Bestemme hva det generelle temaet for bryllupet blir med din forlovede eller forlovede. Hvis du stumped på det, kan kanskje du velge mer enn én idé og finne ut invitasjoner for hver. En masse par vil faktisk velge et tema fra invitasjonen, snarere enn omvendt.
Ikke bare er bilder eller illustrasjoner på invitasjonen en måte å vise gjester fargene og atmosfæren, men ordlyden kan være et tegn på også. Ved å velge tilfeldig fraser som "28 mai" i stedet for '28 mai i år av vår Herre', kan du lydsignalet til mottakeren at din mottak og seremonien kanskje litt mindre formell.
Kjøper eller gjør?
Selvfølgelig kan du har sett i ulike bridal magasiner eller på trykkerier for bryllupet ideer, men dette betyr ikke nødvendigvis at du må kjøpe dem. En masse par finner ut at de vil gjøre egne og legge en annen personlig touch til deres bryllup affære.
Men for opptatt par, har invitasjonene å bestille er den beste løsningen. Ved å se på eksempler og velge ordlyden som du ønsker, vil invitasjonene tilpasses (selv konvolutter kan skrives for enkelhets), så alt du trenger å gjøre er å kjøpe frimerker og finne nærmeste postboksen.
Hvis du har litt mer tid og tålmodighet, kan du vurdere å opprette din egen Bryllupsinvitasjon. Du vil finne at denne prosessen tar litt lengre tid enn du tror, men resultatene er enorm.
Sitte ned med boken av prøvene for utskrevne invitasjonene og se om det er noen du liker, og du kan duplisere. Mange ganger kan du også bruke en hjemmedatamaskin for å gjøre utskriften for deg.
No comments:
Post a Comment