Wednesday, February 22, 2012

Bryllup favoriserer: En kort historie

I mange århundrer har bryllup favoriserer vært en del av tradisjonelle bryllupsfotografering seremonier, over et bredt spekter av kulturer. Utgangspunktet bryllup favoriserer var en ekstravaganse på feiringer hostet av europeiske øvre klassene, som hadde rikdom å gi forseggjort gaver til å gjestene. De tidlige bryllup favoriserer begynte som liten fancy bokser, kjent ved sin franske navnet på bonboniere. En bonboniere var fashioned av crystal, porselen eller gull og ofte encrusted med edelstener. Boksene delikat var ment å holde DROPS eller andre sukkervarer delikatesser, på et tidspunkt da sukker var ganske dyrt. Sukker var også høyt verdsatt av alt, som det ble antatt å ha medisinske fordeler.


Tradisjonen med å gi gaver til å Gjestene ble adoptert av individer av beskjedne midler, ved å velge enkle behandler som gaver. Enhver kultur over tid har en approached ekteskap som et flott arrangement, med nuptials feiret hele fellesskapet. I mange samfunn bruden og brudgommen er forbundet med lykke, en vanlig trodde var at alt de rørt ville bli sjarmert. Av gifting medlemmer av samfunnet, ville de deretter passerer de samme velsignelser på andre. Mange brides ville velge å distribuere denne lykke ved å forberede en liten gave av mandler, nydelig pakket i en elegant fleece. Egendefinert i Midtøsten er for bruden å gi fem mandler å representere fruktbarhet, lang levetid, rikdom, helse og lykke.


For mer enn et millennium, ble mandler vanligvis gitt som bryllup gaver til par, signifying gode ønsker på livet sitt sammen. Praksisen med belegg mandler i sukker ble populært i det trettende århundre, de nye confections ble kalt "confetti". Over tid, har confetti transformert til Jordan mandler, nå en stift på mange bryllupet feiringer. Kombinasjonen av almond og godteri betegne den bitre sweetness av ekteskap. I dag, gi Jordan mandler en av de mest vanlige og tradisjonelle bryllup favoriserer når de er pakket i små bunter av delikat stoff eller kniplinger og knyttet med båndet. Selv om den mest tradisjonelle av bryllupet favoriserer fortsatt er verdsatt, en brud er bare begrenset til hennes fantasi når det gjelder å velge gaver som vil vise aktelse fra velsignet paret.


Siden 1500-tallet, brudgom par har vært å gi gaver til bryllupet gjester som en gest av takknemlighet for deling i begynnelsen av livet sitt sammen. I dag er kjent som bryllup favoriserer gaver til å Gjestene og er vanlig i seremonier over hele verden. Små gaver, kan variere i henhold til kulturen, rikdom og interessene til par, eller seg av bryllupet. Når det gjelder beslutning for høyre bryllup gunst, er alternativene ubegrenset. Et vakkert dekorerte placecard ved resepsjonen bordet, kan gjøre en nydelig og rimelig minnesmerke. For par med større budsjetter er en vinhøst flaske vin med en personlig etikett en utmerket måte å minne om hendelsen. Ofte kan en brud velge bryllup favoriserer ment å utfylle innredning av tabellen mottak.


Bryllupet fester er spesielle gaver som er gitt til medlemmer av bryllupet partiet. Dyptfølt gaver kan distribueres av brudgommen par på tidspunktet for Innøving middag eller før bryllupet, i takknemlighet for å få hjelp til å opprette par minneverdig dagen. Liker bryllup favoriserer gitt til alle gjester, det er ubegrensede muligheter for disse spesielle gaver. Vanligvis kan være spesialiserte elementer for en høyere verdi for dollar og kan være gravert med navn eller monogram av enkelt i partiet.


En fellesnevneren blant alle moderne brides, uavhengig av kulturell bakgrunn eller budsjett, er å ta stolthet i å gi og velge riktig bryllupet gunst bruden. Fleste av bryllupet detaljer er bundet av tradisjon eller kostnader, men bryllup-tjeneste gir bruden en sjanse til å vise hennes personlighet og virkelig vurdere hva vil glede sine gjester. Mange gjenbrukbare favoriserer fra stearinlys, til statuary kan kjøpes for så lite som en dollar hver. Spiselige favoriserer kan kjøpes eller opprettet for så lite som femti cent en person, samtidig som du beholder den europeiske tradisjonen for å gi sukkervarer herligheter.

No comments:

Post a Comment